AJARA – ayurvedinen kasvojen nuorennushoito

Hyvän Olon Idea - AJARA-kasvojen nuorennushoito

AJARA – luonnollinen nuorentava kasvohoito perustuu ayurveda-lääketieteeseen ja nykyaikaiseen länsimaiseen tietoon. Hoidolla voidaan saavuttaa kasvoille nuorekkaampi ulkonäkö ja se lisää myös hyvänolon tunnetta koko kehossasi.

Stressi ja moderni elämäntapa aiheuttavat kasvojen lihaksiin, kaulaan ja hartioihin kireyttä ja jännitystä, joka estää energian, hapen ja ravinteiden kulkua. Ihon kollageeni- ja elastiinikuidut jäykistyvät ja rajoittavat kasvojen lihasten liikkuvuutta ja heikentävät ilmeikkyyttä. AJARA-menetelmä vaikuttaa ihon sidekudokseen ja lisää verenkiertoa, mikä lisää aineenvaihduntaa ja sitä kautta tekee ihon luonnollisen väriseksi, pehmeäksi ja eloisaksi. Tätä ei kasvojenkohotusleikkauksella saada aikaiseksi, sillä leikkaus vain poistaa rypyt, jolloin kasvot ovat kauniit mutta liikkumattomat ja elottomat. Lähes kaikkien kasvot ovat jossain määrin epäsymmetriset, sillä ihmiset kiristävät jotain lihaksia enemmän kasvojensa toisella puolella. Rentouttamalla kasvojen lihakset kasvon puolikkaista tulee symmetrisemmät.
Tunteet vaikuttavat kasvojemme ilmeisiin, mutta myös toisinpäin eli kasvojemme jännitykset vaikuttavat myös tunteisiimme. Tähän hoitoon hakeutuvat ihmiset haluavat luonnollisestikin näyttää paremmalta, mutta useimmat yllättyvät iloisesti siitä, että he myös tuntevat olonsa paremmaksi.

Mitä voit hyötyä hoidosta?

 • vähentää silmänaluspusseja ja turvotusta
 • madaltaa ryppyjä ja ilmejuonteita
 • virkistää ja kiinteyttää kasvolihaksia, terävöittää piirteitä
 • lisää ihon elastisuutta
 • pehmentää ihoa
 • parantaa ihon sävyä
 • poskien ja leuan kohotus
 • poskiontelo- ja purentaongelmien helpottuminen
 • tinnituksen vähentyminen
 • päänsäryn ja silmien väsymisen vähentyminen
 • turvotuksen vähentyminen
 • aineenvaihdunnan tehostuminen
 • parantaa veren ja lymfan virtausta
 • tehostunut immuunijärjestelmä
 • poistaa stressioireita kuten päänsärkyä, silmien rasitusta ja unettomuutta

Hoito on paljon enemmän kuin vain kauneuden hoitoa, se auttaa parantamaan terveyttä ja yleistä hyvinvointia AJARA-kasvohieronnalla hoidolla vapautetaan energiatukoksia ja lisätään lihasten ja kudosten elastisuutta ja aineenvaihduntaa. Yli 50 kasvojen ja kaulan lihasta käsitellään järjestelmällisesti, kasvojen akupisteet aktivoidaan ja energiavirtaus tasapainotetaan. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet, energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat ryppyjä. Kasvolihasten pehmeneminen ja kimmoisuus parantavat ulkonäköä ja vähentävät juonteita. Kehon lymfaattinen järjestelmä tehostuu, ja siten vahvistaa immuunipuolustusta ja poistaa myrkkyjä. Lisääntynyt verenkierto mahdollistaa paremman hapen ja ravinteiden virtauksen, auttaa lisäämään vireyttä, parantaa ihon sävyä ja yleistä hyvinvoinnin tunnetta.

Hoito rentouttaa ja vähentää stressioireita, näin koko elimistö saa uusia voimavaroja hoitaa tehtäviään. Hoito voi auttaa myös purentaongelmiin – yölliseen hampaiden narskutteluun. Kasvolihasten, niskan ja kaulan rentoutus helpottaa usein myös migreeniä ja jännityspäänsärkyä. Näin myös unenlaatu paranee.

Hoito kestää noin 60 – 75 min. Hoito tehdään pelkästään käsin ja on täysin kivutonta ja rentouttavaa. Tulokset voivat olla jopa välittömästi nähtävissä, mutta lihasten kimmoisuuden ja ihon paremman värin saavuttamiseksi hoitoja suositellaan aluksi viikon välein noin 6 – 8 kertaa, ylläpitohoito jatkuu 3 –  4 kertaa kuukauden välein ja jatkossa 2 – 4 kertaa vuodessa.

Huomioi tullessasi hoitoon:
Tulethan paikalle meikittömänä taikka olet valmistautunut poistamaan meikit paikan päällä. Tämä tekee hoidosta sinulle miellyttävämmän.

Hoito voidaan yhdistää myös muihin ayurveda-hoitoihin, esimerkiksi jalka- ja/tai käsihierontaan, päähierontaan, kokovartalohierontaan.

Tule, kokeile, ihastu ja valitse sinulle parhaiten sopiva yhdistelmä.