Palvelut

Hyvän Olon Idea - Palvelut

Löydät tarkemmat palvelukuvaukset klikkaamalla linkkiä.

Hoitojen aikana puhelimeni on äänettömällä. Jätä tekstiviesti tai viesti sähköpostiin, niin soitan Sinulle takaisin heti vapauduttuani.
p. 040 833 5888, s-posti: hyvanolonidea@gmail.com

 

Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia eli kehon heijastehoito pohjautuu ikivanhoihin paineluun ja hierontaan perustuviin luonnonmukaisiin hoitomuotoihin, joiden juuret löytyvät kaukaa esihistoriallisilta ajoilta ympäri maapalloa.

Lue lisää

Hermoratahieronta

Kokonaisvaltainen hermoratahieronta on manuaalinen kehon hoitomenetelmä, jossa käsittelemällä akupainantatekniikalla ääreishermostoa tehostetaan keskushermoston ja aivojen toimintaa ja sitä kautta vaikutetaan kehoamme säätelevien ja huoltavien elinten toimintaan.

Lue lisää

Quantum-Touch®-energiahoito (Kvanttikosketus)

Quantum-Touch® on aito ja alkuperäinen kvanttihoito, suomeksi Kvanttikosketus. Quantum-Touch® on tehokkuutensa ansiosta maailmalla yksi kaikista nopeimmin leviävistä energiahoitomuodoista. Se on ainutlaatuinen sekä menetelmänsä että hoitotulosten suhteen. Quantum-Touch® auttaa todistettavasti mm. seuraaviin vaivoihin: krooninen kipu, luuston virheasennot, nivelvaivat, tulehdukset, stressi ja väsymys.

Lue lisää

UMG-StressiNiska-hieronta®

StressiNiska -aromahieronta perustuu hieronnan, kipu- eli triggerpisteiden käsittelyn ja eteerisen öljyn yhteisvaikutukseen. Hoito laukaisee tehokkaasti lihaskramppeja ja jännitystiloja lämmittäen, hoitaen ja elvyttäen tukkoista lihasta sekä kiihdyttäen aineenvaihduntaa.

Lue lisää

Klassinen hieronta

Hieronta on maailman vanhimpia hoitomuotoja ja sen merkitys nykypäivänä on jopa kasvanut. Hieronnassa lihashuollon merkitys terveyttä edistävänä hoitona korostuu. Suuri osa ihmisistä tekee istumatyötä, jolloin staattinen lihastyö lisää lihasjännitystä ja näin aiheuttaa lihaksiin erilaisia kiputiloja. Perinteiseen hierontaan voi myös yhdistää esim. imukuppihieronnan tai triggerpisteiden käsittelyn.

Lue lisää

Vauvahieronta/koliikin hoito

Vauvahieronta on tapa läheisellä, hellivällä koskettelulla seurustella lapsen kanssa. Vauvahieronta antaa hauskan, hellän, turvallisen ja luonnollisen mahdollisuuden rentoutua yhdessä. Hieronnalla voi olla myös hoitavia vaikutuksia – sillä voidaan lievittää koliikkikipuja, estää korvatulehduskierrettä, edistää ruuansulatusta jne. Opetan vauvahieronnan hoidon yhteydessä vanhemmille, joten kotona on hyvä päivittäin jatkaa lapsen hoitoa. Neuvon myös vyöhyketerapeuttiset koliikin hoitopaikat.

Lue lisää

EFT-ohjaus

Nauti elämästä ja poista stressi EFT-menetelmällä (”Naputtelu-hoidolla.”) EFT eli Emotional Freedom Techniques, suomeksi Tunteiden vapautustekniikka, on amerikkalaisen, Stanfordin yliopiston insinööri Gary H. Craigin 1980 –luvulla kehittämä ”tunteiden akupunktiomenetelmä”.
EFT-hoito on ennen kaikkea tarkoitettu itsehoidoksi. Pystyt itse auttamaan itseäsi EFT:llä. EFT yhdistää akupisteiden naputtelun suggestioihin ja itsensä hyväksymiseen. Hoidossa pyritään vapautumaan mistä tahansa sellaisesta tunteesta tai tunnetilasta, joka koetaan haitallisena.

Lue lisää

Quantum-Touch® -energiahoitokoulutus

Quantum-Touch® Level 1:llä eli Quantum-Touchin laajassa peruskoulutuksessa käsitellään koko Quantum-Touch -energiahoidon perustekniikka. Koulutuksessa opit muun muassa erilaisia värähtelytason nostotekniikoita, hoitotapoja sekä energia/värähtelytaajuuden havaitsemistapoja. Koulutus sisältää paitsi teoriatietoa Quantum-Touch -energiahoitomenetelmästä myös runsaasti käytännön harjoituksia.

Lue lisää

AJARA – ayurvedinen kasvojen nuorennushoito

Hoito perustuu ayurveda-lääketieteeseen ja nykyaikaiseen länsimaiseen tietoon, jolla voidaan saavuttaa kasvoille nuorekkaampi ulkonäkö ja se lisää myös hyvänolon tunnetta koko kehossasi. AJARA-menetelmä vaikuttaa ihon sidekudokseen ja lisää verenkiertoa, mikä lisää aineenvaihduntaa ja sitä kautta tekee ihon luonnollisen väriseksi, pehmeäksi ja eloisaksi.

Lue lisää

AJARA – Facelift – kohottava kasvo- ja päähieronta

Niskanalue ja pää hierotaan napakoin liikkein ilman öljyä. Hartiat, rinnanalue ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä. Hieronta lämmittää lihaksia, lisää nestekieroa ja tekee lihaksista ja ihosta elastiset, kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu.

Lue lisää

Intialainen päähieronta

Kyseessä on vuosituhansia vanha hoitomenetelmä. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen marmapisteitä (akupisteitä) ja kasvojen heijastealueita.

Lue lisää

Ki-energiahieronta (Prana Abhyanga)

Koko kehon intialainen energiahieronta on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, hellästi keinuttavat ja sivelevät hierontaliikkeet vaivuttavat asiakkaan syvään rentoutukseen. Hoidossa hierotaan rytmisin sivelytekniikoin jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi kasvot ja pää. Hoidon aikana tasapainotetaan chakroja ja marmapisteitä (= nadeilla olevat energiapisteet vrt. akupisteet/kiinalainen lääketiede.)

Lue lisää

Ayurvedinen kuumakivihieronta (Shila Abhyanga)

Hoidon vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa kehon energiakeskuksiin (selälle, vatsalle, kämmeniin ja jalkapohjin) asetellaan lämpimät kivet. Vapauttaessaan lämpöä, nämä kivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden sitä. Myös hieronta tehdään lämpimillä kivillä.

Lue lisää

AJARA – ajurvedinen kokovartalohieronta (abhyanga)

Hoidossa hierotaan koko keho päästä varpaisiin, niin kasvot, pää, vatsanalue kuin myös kaikki raajat, rinnan ja selän alue.  Liikkeet ovat suhteellisen nopeita lämmön ylläpitämiseksi. Stimuloimalla marmapisteitä avataan energiakanavia (nadeja), jotta elämänenergia (prana) pääsee kulkemaan vapaasti kehossa.
Huom! Intialaisen hoitoperinteen mukaisesti teen kokovartalohierontaa vain naisille.

Lue lisää

AJARA – intialainen yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronta tehdään pääosin kuten ayurvedinen kokovartalohieronta. Hieronnan lisäksi käytetään erilaisin hoitavin yrtein täytettyjä nyyttejä, jotka kastellaan lämpimässä öljyssä ja niiden erilaiset yrttiyhdistelmät hoitavat ja tehostavat hierontaa.

Lue lisää

AJARA – intialainen käsi- ja jalkahieronta/ayurvedinen refleksologia (Padabhyanga ja hasta-abhyanga)

Hieronta perustuu perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle.
Hoidon vaikutuksia: puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen, ravitsee ihoa, ehkäisee iskiasta, auttaa kuulon ja näön ylläpitämisessä, säilyttää terveyden ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa.

Lue lisää