Quantum-Touch®-energiahoito (kvanttikosketus)

Hyvän Olon Idea - Quantum Touch-hoito

Hoitomuoto, joka ei lupaa ihmeitä tapahtuvaksi, mutta joita siitä huolimatta toisinaan tapahtuu.

Quantum-Touch® eli kvanttikosketushoito (kutsutaan myös kvanttihoidoksi) on energiahoito, joka on ainutlaatuinen niin hoidon tuloksien suhteen kuin tekniikaltaankin. Quantum-Touch® on tehokkuutensa ansiosta ehkä maailman nopeimmin levinnyt energiahoitomuoto, mutta Suomessa vielä suhteellisen uusi energiahoitomuoto.

Ulkoisesti kvanttihoito muistuttaa perinteisiä energiahoitoja, mutta sitä käytetään nimenomaan korjaamaan muun muassa kehon virheasentoja, kuten esimerkiksi vinoa lannerangan asentoa, skolioosia tai niskan alueen ongelmia. Tällöin luut ja muut kiinteinä pidetyt rakenteet ikään kuin ”liukuvat” spontaanisti oikeaan asentoonsa. Quantum-Touch® sopii erinomaisesti yhdistettäväksi kiropraktiikkaan, osteopatiaan, reikiin, fysioterapiaan sekä muihin täydentäviin hoitomuotoihin.

Keholla on uskomaton kyky parantaa itseään ja Quantum-Touch® auttaa maksimoimaan kehon oman kapasiteetin parantaa. Quantum-Touch® vaikuttaa sairauksien ja oireiden syihin ja luo tilan parantumiselle.

Kvanttikosketushoito perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidettavassa kohdassa, jolloin kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua. Kehon virheasennon korjaaminen voi tapahtua jo yhdellä hoitokerralla, mutta vaikeammissa tapauksissa tarvitaan luonnollisesti useampia kertoja, koska kehon sopeutuminen oman luonnollisen asentonsa palautumiseen vie oman aikansa.

Hoito tapahtuu siten, että hoidettava joko istuu, seisoo tai on makuulla rentoutuneena. Vaatteita ei tarvitse riisua. Quantum-Touch® -hoidoissa ei käytetä lihasvoimaa, ei väännetä, kierretä tai niksautella. Hoitaja asettaa kätensä kevyesti hoidettavalle kohdalle ja keskittyy hoitoon. Hoidettavaa pyydetään kertomaan tuntemuksistaan hoidon aikana ja hoito sopeutetaan tällöin tuntemuksien mukaisesti. Sekä ennen että jälkeen hoidon on tärkeää juoda riittävästi vettä.

Hoito koetaan usein kylmyytenä, lämpönä, kihelmöintinä, ”kuplintana”, kutiavana tunteena, puutumisena, pistelynä, joskus jopa ohimenevänä kipuna. Toisinaan hoito tuntuu ainoastaan hyvin rentouttavalta. Olipa hoidettavan tuntemus mikä tahansa, se on merkki siitä, että keho on alkanut reagoida Quantum-Touch® -hoitoon. Varsinaisen hoidon jälkeen keho sopeutuu hoidon muutoksiin noin kolmen vuorokauden ajan.

Huomioi!
Vaikka Quantum-Touch® saattaa olla erittäin tehokas täydentävä hoitokeino erilaisten fyysisten oireiden lieventäjänä (kuten esimerkiksi erilaisten kiputilojen), se ei kuitenkaan korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa. Parhaiten Quantum-Touch® toimiikin juuri lääketieteellisen hoidon tukena. Koska Quantum-Touch® saattaa nopeuttaa oleellisesti paranemistasi, on entistäkin tärkeämpää, että kerrot Sinua hoitavalle lääkärille näistä hoitokäynneistä.